De Oliebollenbakkerij - Al jaren hoog beoordeeld in de AD oliebollentest
248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-248,bridge-core-2.4.7,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

De Oliebollenbakkerij

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Wij verkopen nog veel meer lekkers dan alleen heerlijke oliebollen
De oliebollenkraam

De oliebollenkraam

Onze mooie kraam is de gehele maand november en december geopend.
Glutenvrij

Glutenvrij

Iedere zaterdag bakken wij in een speciale bakoven verse glutenvrije oliebollen.
Dagelijks vers

Dagelijks vers

Alle producten worden dagelijks vers gebakken in 100% zuivere arachideolie.

de Oliebollenbakkerij

De lekkerste oliebollen

Bij de oliebollenbakkerij zijn wij ons er bewust van dat onze klanten hoge verwachtingen van ons hebben en wij willen deze verwachting bij elke oliebol die wij verkopen meer dan waarmaken. Wij streven er dan ook naar om u elke dag de lekkerste oliebollen aan te bieden die de hele dag vers gebakken en geleverd worden.

 

Bij de oliebollenbakkerij bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen en gevulde bollen, gebakken in 100% arachideolie. De ingrediënten van al onze lekkere oliebollen bestaan uitsluitend uit A-merk producten zodat ook onze overheerlijke verse appelflappen, appelbeignets, amandelbollen en alle andere bollen, voor u altijd de beste keuze is.

De Oliebollenbakkerij - Oliebollen met krenten

“Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit, hier wordt een mens vrolijk van”

 Algemeen Dablad
De Oliebollenbakkerij - Dagelijks verse kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten

Dat de oliebollenbakkerij kwaliteitsproducten verkoopt ziet u natuurlijk ook terug in de jaarlijkse AD oliebollentest. Waarbij onze verse oliebollen ieder weer jaar hoog eindigen. In de test van 2017 kregen onze oliebollen een beoordeling van 8.5, in 2011 was dit zelfs een 9,5 en wij eindigde daarmee op de tweede plaats van Nederland!

 

In de AD oliebollen test van 2011 stond: “Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van.”  Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen?

 

Doe uw eigen oliebollen test en kom bij ons de lekkerste oliebollen kopen. U kunt ook online oliebollen bestellen, dezelfde beste oliebollen als uit onze kraam.

“De oliebollenbakkerij bakt ‘hippe’ oliebol, vegan en glutenvrij”

Algemeen Dagblad

Glutenvrije oliebollen

Ieder jaar weer kregen wij dezelfde vraag, heeft u ook glutenvrije bollen? Dit jaar stellen wij u niet teleur. Ja wij verkopen nu verse glutenvrije oliebollen die ook nog eens pinda- en notenvrij, lactosevrij en helemaal vegan zijn.

 

Uniek in Nederland, wij durven wel te zeggen dat wij de enige kraam in de regio zijn waar je aan de kraam vers gebakken glutenvrije oliebollen kunt kopen.

 

Wij hebben uiteindelijk besloten iets aan de toenemende vraag te gaan doen. Het heeft ons behoorlijk veel werk gekost. De bollen moeten namelijk helemaal afzonderlijk van de rest worden gebakken zodat niet het risico bestaat dat er iets van de glutenproducten toch per ongeluk in het glutenvrije proces terecht komt. Hiervoor hebben wij speciaal een nieuwe oven gekocht waar alleen deze bollen in worden gebakken. In een afgesloten kast bewaren wij alle benodigde ingrediënten.

 

Het extra werk en de extra tijd die het ons heeft gekost, vinden wij het helemaal waard. Wij hebben nu een recept ontwikkelt waardoor wij een heerlijke verse glutenvrije oliebol kunnen verkopen. “Knapperig” en “lekker” noemen onze klanten de oliebol en met dezelfde smaak als een gluten bevattende oliebol.