De Oliebollenbakkerij - Al jaren hoog beoordeeld in de AD oliebollentest
248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-248,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

De Oliebollenbakkerij

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Wij verkopen nog veel meer lekkers dan alleen heerlijke oliebollen

De oliebollenkraam

De oliebollenkraam

Wij zijn de gehele maand november, december en 1e week van januari geopend.
Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Wij bezorgen onze heerlijke vers gebakken oliebollen bij u thuis.
Dagelijks vers

Dagelijks vers

Alle producten worden dagelijks vers gebakken in 100% zuivere arachideolie.

de Oliebollenbakkerij

De lekkerste oliebollen

Bij de oliebollenbakkerij zijn wij ons er bewust van dat onze klanten hoge verwachtingen van ons hebben en wij willen deze verwachting bij elke oliebol die wij verkopen meer dan waarmaken. Wij streven er dan ook naar om u elke dag de lekkerste oliebollen aan te bieden die de hele dag vers gebakken en geleverd worden.

 

Bij de oliebollenbakkerij bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen en gevulde bollen, gebakken in 100% arachideolie. De ingrediënten van al onze lekkere oliebollen bestaan uitsluitend uit A-merk producten zodat ook onze overheerlijke verse appelflappen, appelbeignets, amandelbollen en alle andere bollen, voor u altijd de beste keuze is.

De Oliebollenbakkerij - Oliebollen met krenten

“Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit, hier wordt een mens vrolijk van”

 Algemeen Dablad
De Oliebollenbakkerij - Dagelijks verse kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten

Dat de oliebollenbakkerij kwaliteitsproducten verkoopt ziet u natuurlijk ook terug in de jaarlijkse AD oliebollentest. Waarbij onze verse oliebollen ieder weer jaar hoog eindigen. In de test van 2017 kregen onze oliebollen een beoordeling van 8.5, in 2011 was dit zelfs een 9,5 en wij eindigde daarmee op de tweede plaats van Nederland!

 

In de AD oliebollen test van 2011 stond: “Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van.”  Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen?

 

Doe uw eigen oliebollen test en kom bij ons de lekkerste oliebollen kopen. U kunt ook online oliebollen bestellen, dezelfde beste oliebollen als uit onze kraam.

“De oliebollenbakkerij bakt ‘hippe’ oliebol, vegan en glutenvrij”

Algemeen Dagblad

Glutenvrije oliebollen

Ieder jaar weer kregen wij dezelfde vraag, heeft u ook glutenvrije bollen ?

 

Wij hebben uiteindelijk besloten iets aan de toenemende vraag te gaan doen en sinds 2018 verkopen wij verse glutenvrije oliebollen !  die ook nog eens pinda- en notenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Uniek in Nederland ! wij durven wel te zeggen dat wij de enige kraam in de regio zijn waar u aan de kraam vers gebakken glutenvrije oliebollen  kunt kopen.

 

Het heeft ons behoorlijk veel werk en tijd gekost, de bollen moeten namelijk afzonderlijk van de rest worden gebakken zodat er geen risico bestaat op kruisbesmetting. Hiervoor hebben wij een nieuwe oven gekocht waarin alleen de glutenvrije producten worden gebakken. De benodigde ingrediënten worden bewaard in een aparte afgesloten kast. Het extra werk vinden wij het helemaal waard, wij hebben nu een recept ontwikkelt waardoor wij een heerlijke verse glutenvrije oliebol kunnen verkopen.