De Oliebollenbakkerij - Al jaren hoog beoordeeld in de AD oliebollentest
8686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8686,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

COVID-19

Wij volgen de ontwikkelingen rondom de het coronavirus op de voet.

 

Richtlijnen RIVM

Dagelijks controleren wij de berichtgeving van het RIVM en volgen de richtlijnen op. Naast onze reguliere hygiënevoorschriften nemen wij aanvullende maatregelen. Wilt u de oliebollen aan de kraam bestellen dan kan dat uiteraard rekening houdende met de 1,5 meter afstand.

 

Online bestellen

Laat u onze overheerlijke bollen liever bezorgen of komt u ze afhalen, dan is dit uiteraard mogelijk. Bestelt u dan online en wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig wordt bezorgt of voor u klaar ligt bij de kraam en u kunt genieten van de lekkernijen die wij dagelijks vers bereiden.

Maatregelen afhalen en bezorgen

Hygiëne

Vanzelfsprekend attenderen wij onze medewerkers erop om regelmatig hun handen te wassen, en nemen wij alle nodige maatregelen en letten onze bezorgers en medewerkers in de kraam op alles rondom de hygiëne van uw bestelling.

 

Bezorgen

Voor uw veiligheid en de veiligheid van onze bezorgers, bezorgen wij de lekkerste oliebollen van Nederland zonder fysiek contact te maken. Dit doen wij als volgt:
Onze bezorger belt aan, plaatst uw bestelling in een tas op een dienblad op de grond en neemt afstand. U pakt de tas met de bestelling en indien akkoord wenst de bezorger u nog een fijne dag neemt het dienblad weer mee en gaat verder met zijn route.

 

Contante betaling niet nodig

Indien u kiest voor online bestellen en de optie bezorgen of ophalen dan is de online-betaalmethode “iDEAL” de enige betaalmogelijkheid, waardoor zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers gewaarborgd is.

bezorgen-deoliebollenbakkerij